NIEUWBOUW IN ‘T ZUIDERPARK

In ’t Zuiderpark wordt een geweldige nieuwe woonplek, vooral vanwege de ligging in het nieuwe Rotterdam-Zuid. Het project In ’t Zuiderpark bestaat uit twee gespiegelde blokken met drie- en vierlaagse woningen van 118 – 157 m²; uitzonderlijk groot voor een grondgebonden stadswoning in Rotterdam!

Exterieur-4-laagse-terraswoningen-In-het-Zuiderpark-Nieuwbouw-Rotterdam-Zuid

98 X UITZICHT

In ’t Zuiderpark bestaat uit 98 woningen in diverse woningtypen. Deze 98 woningen worden in drie fases in verkoop gebracht, waarbij in iedere fase deze meerdere varianten beschikbaar zijn. Alle woningen binnen deze drie woonblokken worden op een verhoging gebouwd, zodat je vanuit je woning heerlijk het park in kunt kijken. Dat is namelijk één van de redenen waarom je voor een woning hier kiest. Je stapt, midden in het Hart van Zuid, zo deze groene thuishaven in!

START VERKOOP FASE 3

Op donderdag 5 november start de verkoop van Fase 3. Wil jij straks wonen in één van de 14 allerlaatste woningen van In ’t Zuiderpark? Meld je dan aan voor de start verkoop.

 

AANMELDEN START VERKOOP

Exterieur-Stadsewoning-1-In-het-Zuiderpark-Nieuwbouw-Rotterdam

WONINGAANBOD IN HET ZUIDERPARK

Het totale plan In ’t Zuiderpark wordt opgebouwd uit twee gespiegelde carrés met ieder 42 woningen en een derde blok met 14 woningen. In ieder blok is er een variatie aan woningtypen waaronder Parkwoningen met natuurlijk uitzicht op het Park, 3 – en 4 laagse terraswoningen met een verhoogd terras aan de voorzijde, Poortwoningen met een gescheiden woonkamer en keuken en tot slot Stadsewoningen met tuin en terras. De carrés weergeven ook de twee fases van de verkoop. In de eerste fase komen dus 42 woningen beschikbaar voor de verkoop. Tussen beide carrés wordt een brede groenstrook aangelegd, die er ook voor zorgt dat overtollig regenwater kan worden opgevangen. Je hebt dus geen straat of doorgaande weg voor de deur, maar dicht bij huis een heerlijke speel- en ontmoetingsplek, waar je altijd zicht hebt op je kinderen.

WONINGAANBOD BEKIJKEN

PARKEREN IN ‘T ZUIDERPARK

Intiem en veilig wonen, daar staan we In ’t Zuiderpark voor. Daarom hebben we aan de binnenzijde van de carrés de privéparkeerplaatsen en de achtertuinen ingedeeld. Een fijne gezellige buurt op Zuid, dat is wat we allemaal willen, toch?

IN- EN UITRIJDEN

Er komt, vanwege de veiligheid, geen directe afslag voor motorvoertuigen vanaf de Zuiderparkweg naar het woongebied. Het huidige Goereesepad wordt verbreed en er wordt een specifieke ingang en een uitgang naar In ’t Zuiderpark gecreëerd. Een slimme manier om ervoor te zorgen dat er alleen bestemmingsverkeer in je wijk rijdt.

ALLES IS OP ZUID.

VOOR WIE HIER VANDAAN KOMT IS DAT DE NORMAALSTE ZAAK VAN DE WERELD, MAAR EIGENLIJK IS DAT HARTSTIKKE UNIEK.

In 1961 is er met de bouw van Ahoy (toen nog sportpaleis) én het metrostation Zuidplein één enorme sprong gemaakt de bereikbaarheid en het activiteitenaanbod op Zuid te versterken. Elf jaar later ontstond winkelcentrum Zuidplein en werd ook het cultuuraanbod vernieuwt met de opknapbeurt van Theater Zuidplein. Sindsdien is Zuid alleen nog maar gegroeid en bruisender geworden. Met drie inwoners van Zuid gingen we in gesprek over hun Rotterdam-Zuid. Want wat maakt Rotterdam-Zuid voor hen nu een ‘thuis’? En staan zij stil bij het feit dat hun thuis zo alles inclusief is én het aanbod alleen nog maar completer en mooier wordt?

 

De ontwikkelcombinatie van Heijmans en Ballast Nedam is verheugd dat zij de woningen in het park mogen realiseren. We hebben gekeken naar de specifieke woonbehoefte in Rotterdam-Zuid en daarop woningen ontworpen die daar heel goed bij passen. Er is een grote behoefte aan kwalitatieve en ruime grondgebonden woningen. De 84 woningen In ’t Zuiderpark komen daar allemaal aan tegemoet.

LEES VERDER

Al 35 jaar rijdt hij op de metro van Rotterdam. Hij kent de stad dan ook op zijn duimpje. Althans; onder de grond. ‘Boven de grond verandert zo veel. Soms ga ik even de stad in én dan lijkt het alsof ik er jaren niet geweest ben’. Vanaf zijn huis in Spijkenisse pakt hij zelf de metro naar zijn startstation in Rotterdam.

LEES VERDER

‘Ik heb altijd al op Zuid gewoond, maar nu woon ik samen met mijn gezin in een nieuwbouwwoning niet ver van Het Zuiderpark. Het lekkere aan mijn huis is dat alles nieuw is en de tuin is écht groot voor Rotterdamse begrippen. Dat zie je eigenlijk alleen maar bij nieuwbouw.’

LEES VERDER

‘Ik ben dol op Zuid. Het is hier zo gezellig en er is zoveel te doen. Ik vind het heerlijk om lekker bij koffietentjes te zitten én buiten de deur te ontbijten. Dat is hier zo toegankelijk. Met alle toekomstplannen voor Zuidplein, wordt Zuid mijns inziens nóg gezelliger dan het al is.’

LEES VERDER

‘Zuid is een topplek om te wonen én te werken. Ik ben hier geboren en getogen. Mede door mijn werk bij het restaurant ken ik ontzettend veel mensen op Zuid. De mensen die hier wonen en in mijn restaurant komen eten, zijn super vriendelijk en daardoor voelt het voor mij als een hele hechte buurt. Je kunt hier ook met gemak de drukte van de stad eventjes laten voor wat het is en een wandeling maken in het groen.’

LEES VERDER