VERKOOP FASE 1 GESTART

Gisteren, woensdag 16 oktober, was het dan zover. De start verkoop van de eerste 42 woningen In het Zuiderpark. Restaurant LISA was compleet omgetoverd tot informatiecentrum. Tussen 17:00 en 20:00 uur was er een inloopbijeenkomst waar ruim 800 geïnteresseerden op af zijn gekomen om de brochure en prijslijst in ontvangst te nemen.Vanaf restaurant LISA konden de bezoekers met een fietstaxi’s het indrukwekkende Zuiderpark en de locatie waar de nieuwe woningen worden gerealiseerd bezoeken. Een groot aantal belangstellenden maakte gebruikte hier gebruik van en kregen alvast een goed beeld bij hoe je straks woont in een van de woningen In het Zuiderpark.

DOCUMENTATIE ONLINE

Was je niet in de gelegenheid om de brochure op te komen halen? Vanaf nu staat de brochure ook online! Ook is de gedetailleerde informatie over deze woningtypes beschikbaar op de website. Onder downloads bekijk je de brochure, de prijslijst en de technische omschrijving. Wil je alsnog de papieren brochure ontvangen of heb je vragen? Neem dan contact op met een van de makelaars. Tip: Met hulp van de kavelkaart kan je eenvoudig de bouwnummers met elkaar vergelijken.

 

SCHRIJF JE IN!

Heb je alle informatie bekeken en wil je in aanmerking komen voor een woning in deze fase? Schrijf je dan in voor jouw droomwoning. De inschrijftermijn eindigt op woensdag 30 oktober a.s. om 12.00 uur. Hierna vindt de toewijzing plaats. In de week van 4 november wordt iedereen die zich heeft ingeschreven bericht over het resultaat van de toewijzing.