MAAK KENNIS MET DE MAKELAARS!

De makelaarskantoren Woonvisie Makelaars en TW3 gaan In het Zuiderpark verkopen (start verkoop derde kwartaal 2019). Zij staan vanaf nú voor je klaar om vragen te beantwoorden en je meer te vertellen over de woningen In het Zuiderpark. Een heerlijke plek, waar volop kan worden gerecreëerd en waar kinderen veilig spelen.

TW3 MAKELAARS

TW3 is een modern makelaarskantoor in Rotterdam. Fris, zonder blabla, maar met een bulk aan ervaring. Persoonlijk advies en begeleiding in elke stap van het proces staat bij ons centraal. Wanneer je een huis koopt, moet alles kloppen om je er echt thuis te voelen.
TW3 begrijpt dat en zet haar jarenlange kennis en ervaring in om jou snel een gefundeerd advies te geven. Dat geeft rust, zodat jij alvast verliefd kan worden op jouw nieuwe huis In het Zuiderpark! Alvast een waardering van je eigen woning of een verkennend gesprek over jouw financiële mogelijkheden? Bel gerust TW3!

E: info@tw3.nl
A: Veerhaven 4, 3016 CJ, Rotterdam.

WOONVISIE MAKELAARS

Vanuit het prachtige pand van Woonvisie in IJsselmonde wordt enthousiast gewerkt om jouw woonwensen te verwezenlijken. Woonvisie biedt je zekerheid, duidelijkheid en vakkundigheid tijdens het gehele proces. Komt jouw droomhuis in Zuiderparkhof? Nieuwbouw kopen is speciaal! Om het aankooptraject voor jou zo duidelijk mogelijk te maken hebben wij een vast aanspreekpunt aangesteld met daarachter een enthousiast team die jullie vlekkeloos door het gehele proces loodsen. Benieuwd wat jouw huis nu waard is? Plan vast een vrijblijvende waardebepaling met ons in! Tijdens een waardebepaling maken we kennis met elkaar en geeft de makelaar een indicatie van de waarde van je woning. Goed om te weten, als je van plan bent om te gaan verhuizen!
We helpen je graag! Tot snel?!

E: info@woonvisiemakelaars.nl
A: Reyerdijk 123, 3079 NC, Rotterdam