‘Het Zuiderpark is mijn achtertuin.’

Marco Livera is mede-eigenaar van Italiaans restaurant Il Carretto op Zuid. De zaak is in 1989 opgericht door zijn vader, die er een goedlopende familiezaak van maakte. Marco heeft op verschillende plekken op Zuid gewoond, maar nooit ver bij het restaurant vandaan. ‘Zuid is een topplek om te wonen én te werken.

Wonen In het Zuiderpark?

Ik ben hier geboren en getogen. Mede door mijn werk bij het restaurant ken ik ontzettend veel mensen op Zuid. De mensen die hier wonen en in mijn restaurant komen eten zijn super vriendelijk en daardoor voelt het voor mij als een hele hechte buurt. Daarnaast is het Zuiderpark praktisch mijn achtertuin en kun je dus gemakkelijk de stad even verruilen voor het park.’ Marco en zijn familie komen graag in het Zuiderpark. Hij woont tenslotte al heel zijn leven vlakbij. ’18 jaar lang heb ik op 100 meter van het Zuiderpark gewoond. Nu ietsje verder, maar nog steeds kom ik in het park graag met mijn zoon Luca om te wandelen en te sporten. Op de tennisbaan, basketbalveldje maar ook op de fitnesstoestellen die in de open lucht geplaatst zijn. Er is voor mij ook geen enkele reden om Zuid ooit te verruilen voor een andere woonplek. Ik denk dat ik hier altijd zal blijven.’

WONEN IN ‘T ZUIDERPARK?

In ’t Zuiderpark bestaat uit 84 woningen in diverse woningtypen. Deze 84 woningen worden in twee fases in verkoop gebracht, waarbij in iedere fase deze meerdere varianten beschikbaar zijn. Alle woningen binnen deze twee woonblokken worden op een verhoging gebouwd, zodat je vanuit je woning heerlijk het park in kunt kijken. Dat is namelijk één van de redenen waarom je voor een woning hier kiest. Je stapt, midden in het Hart van Zuid, zo deze groene thuishaven in!

Meer informatie

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ontvang relevante updates over het project.

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.