‘Genoeg ruimte voor de hele familie.’

Lisandra Veronique Rocha – Opgegroeid in Hoogvliet, maar sinds 10 jaar gelukkig op Zuid. Samen met haar dochter Naïma van 8 jaar woont ze op loopafstand van het Zuiderpark. Zij vormen samen een gezellig koppel vol energie. ‘Op dit moment wonen we in een huis zonder tuin. Ondanks dat het Zuiderpark zo dichtbij is, wil ik op den duur wel een huis met een lekkere tuin erbij. Het is toch wel lekker om je eigen stukje groen te hebben’.

Ook wonen In het Zuiderpark?

Lisandra werkt in Rhoon als projectondersteuner bij een bedrijf dat verkeersmaatregelen faciliteert. Haar dochter zit op school op Katendrecht. In hun vrije tijd gaan ze graag op bezoek bij de moeder van Lisandra in Hoogvliet. Als échte familiemensen zouden zij het liefst zien, dat de hele familie dicht bij elkaar woont. De keuze tussen Rotterdam-Zuid én wonen dichtbij de familie in Hoogvliet is geen gemakkelijke. ‘Ik heb dol op Zuid. Het is hier zo gezellig en er is zoveel te doen. Ik vind het heerlijk om lekker bij koffietentjes te zitten én buiten de deur te ontbijten. Dat is hier zo toegankelijk. Met alle toekomstplannen voor Zuidplein, wordt Zuid mijns inziens nóg gezelliger dan het al is.’

OOK WONEN IN ‘T ZUIDERPARK?

In ’t Zuiderpark bestaat uit 84 woningen in diverse woningtypen. Deze 84 woningen worden in twee fases in verkoop gebracht, waarbij in iedere fase deze meerdere varianten beschikbaar zijn. Alle woningen binnen deze twee woonblokken worden op een verhoging gebouwd, zodat je vanuit je woning heerlijk het park in kunt kijken. Dat is namelijk één van de redenen waarom je voor een woning hier kiest. Je stapt, midden in het Hart van Zuid, zo deze groene thuishaven in!

Meer informatie

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ontvang relevante updates over het project.

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.