NU IN VERKOOP
FASE 3

Ben je op zoek naar een ruime nieuwbouwwoning in Rotterdam Zuid? Op donderdag 5 november is de verkoop van 14 prachtige gezinswoningen uit Fase 3 gestart. De verkoopprijzen starten vanaf € 432.500,- v.o.n.

Wil jij straks wonen In ’t Zuiderpark? Bekijk dan snel de documentatie en schrijf je voor zondag 15 november 23:00 uur in op je favoriete bouwnummers!

 

BEKIJK DOCUMENTATIE

NIEUWBOUW IN ‘T ZUIDERPARK

In ’t Zuiderpark wordt een geweldige nieuwe woonplek, vooral vanwege de ligging in het nieuwe Rotterdam-Zuid. Het project In ’t Zuiderpark bestaat uit drie blokken met drie- en vierlaagse woningen van 118 – 157 m²; uitzonderlijk groot voor een grondgebonden stadswoning in Rotterdam.

98 X UITZICHT

In ’t Zuiderpark bestaat uit 98 woningen in diverse woningtypen. Deze 98 woningen worden in drie fases in verkoop gebracht. Alle woningen binnen deze drie woonblokken worden op een verhoging gebouwd, zodat je vanuit je woning heerlijk het park in kunt kijken. Dat is namelijk één van de redenen waarom je voor een woning hier kiest. Je stapt, midden in het Hart van Zuid, zo deze groene thuishaven in!

BEKIJK WONINGTYPES

WONEN IN ‘T ZUIDERPARK

Op een voormalig tennispark met aan alle zijden een natuurlijke omheining van bomen en water, bouwen we In ’t Zuiderpark. Hier, midden in het groen, komt je nieuwe huis te staan, dat straks is opgebouwd uit drie of vier woonlagen. Het totale plan In ’t Zuiderpark wordt opgebouwd uit twee gespiegelde carrés met ieder 42 woningen en een derde blok met 14 woningen. Tussen de gespiegelde carrés wordt een brede groenstrook aangelegd, die er ook voor zorgt dat overtollig regenwater kan worden opgevangen. Je hebt dus geen straat of doorgaande weg voor de deur, maar dicht bij huis een heerlijke speel- en ontmoetingsplek, waar je altijd overzicht hebt op je kinderen. Om de toegang tot het grootste park van Nederland voor alle bewoners gemakkelijk te maken, bouwen we aan de oostzijde een nieuwe voetgangers- en fietsbrug naar de Urkersingel.

LEES VERDER