42 WONINGEN BINNENKORT IN VERKOOP

VANAF € 349.000,- V.O.N.

Wil je straks wonen in een van 42 woningen in de eerste fase van In het Zuiderpark? De verkoop van deze prachtige gezinswoningen start medio oktober! Om je alvast indicatie te geven van de verschillende woningen die straks in het Zuiderpark gerealiseerd worden, laten we je nu alvast alle woningtypes zien. De koopsommen van de woningen starten vanaf € 349.000,- v.o.n., inclusief luxe keuken, sanitair en tegelwerk. Wil je straks als eerste de uitnodiging voor de start verkoop ontvangen? Meld je dan nu aan als belangstellende via onderstaand formulier.

Meld je nu aan

6 WONINGTYPES IN FASE 1

De woningen in de eerste fase worden gerealiseerd in 6 verschillende woningtypes. Ruime gezinswoningen van ca. 118 tot 159 m² woonoppervlakte met unieke ligging in het Zuiderpark. Alle woningen worden compleet opgeleverd met luxe keuken, sanitair en tegelwerk. Benieuwd naar alle woningtypes, de impressies van de woningen en de belangrijkste kenmerken? Bekijk ze nu via onderstaande link!

Woningtypes bekijken

Vogelvlucht impressie nieuwbouw in het Zuiderpark

WONEN IN HET ZUIDERPARK

De nieuwe wijk “In ’t Zuiderpark“ bestaat uit 84 gezinswoningen, die komen te staan op de plek waar vroeger tennisclub Z’67 stond. We maken In ’t Zuiderpark een leuke wijk met verschillende woningtypen die over twee woonbuurtjes zijn verdeeld. Hier, midden in het groen, komt je nieuwe huis te staan, dat straks is opgebouwd uit drie of vier woonlagen. Het totale plan In ’t Zuiderpark wordt opgebouwd uit twee gespiegelde carrés met ieder 42 woningen.

Lees verder

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ontvang relevante updates over het project.

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.