Online Start Verkoop
In 't Zuiderpark Fase 2
Dinsdag 30 juni van 17:00 tot 19:00 uur. Meld je hieronder aan voor de Online Start Verkoop!

Online Start Verkoop

Bekijk de video voor meer informatie over de online start verkoop van In ’t Zuiderpark Fase 2.

Andere tijden vragen om een andere aanpak. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de verkoop van fase 2 volledig online te doen. Zo kan je eenvoudig vanuit huis alle verkoopstukken bekijken en je inschrijven op je favoriete bouwnummers!

Hoe werkt het?

Op dinsdag 30 juni van 17:00 uur tot 19:00 uur start de Online Verkoop van de 42 woningen van Fase 2. In een korte video op de website vertellen we je over het project In ’t Zuiderpark en Fase 2. Vanaf dat moment zijn alle verkoopstukken (brochure, plattegronden, prijslijst en technische omschrijvingen) beschikbaar op onze website en kan je je via het Online Inschrijfformulier inschrijven op je favoriete bouwnummers. Beide makelaars zitten met een groot team voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Vanaf de start verkoop volgt er een inschrijftermijn tot en met zondag 12 juli om 12:00 uur. Hierna zal de toewijzing plaatsvinden en beginnen we de eerste verkoopgesprekken.

Meld je aan

Ben jij geïnteresseerd in één van de ruime eengezinswoningen en wil je het Zuiderpark als achtertuin? Meld je dan snel aan voor de Online Verkoop. 

Aanmelden

Aanmelden Online Start Verkoop
Meld je via onderstaand formulier aan voor de Online Start Verkoop van Fase 2. Na je aanmelding ontvang je per mail een bevestiging van je inschrijving.

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.