Op dinsdag 30 juni start de verkoop van In 't Zuiderpark fase 2. Interesse? Meld je aan voor de Online Start Verkoop

START VERKOOP
FASE 2

Op dinsdag 30 juni van 17:00 tot 19:00 uur start de Online Verkoop van de 42 prachtige gezinswoningen uit fase 2. Prijzen starten vanaf ca. €360.000,- v.o.n. Bekijk de video voor meer informatie over Fase 2.

Interesse? Meld je aan voor de Online Start Verkoop!

AANMELDEN START VERKOOP

NIEUWBOUW IN ‘T ZUIDERPARK

In ’t Zuiderpark wordt een geweldige nieuwe woonplek, vooral vanwege de ligging in het nieuwe Rotterdam-Zuid. Het project In ’t Zuiderpark bestaat uit twee gespiegelde blokken met drie- en vierlaagse woningen van 118 – 157 m²; uitzonderlijk groot voor een grondgebonden stadswoning in Rotterdam.

Exterieur-4-laagse-terraswoningen-In-het-Zuiderpark-Nieuwbouw-Rotterdam-Zuid

84 X UITZICHT

In ’t Zuiderpark bestaat uit 84 woningen in diverse woningtypen. Deze 84 woningen worden in twee fases in verkoop gebracht, waarbij in iedere fase meerdere varianten beschikbaar zijn. Na het succes van fase 1 brengen we binnenkort de 42 woningen uit fase 2 in verkoop. Alle woningen binnen deze twee woonblokken worden op een verhoging gebouwd, zodat je vanuit je woning heerlijk het park in kunt kijken. Dat is namelijk één van de redenen waarom je voor een woning hier kiest. Je stapt, midden in het Hart van Zuid, zo deze groene thuishaven in!

LEES VERDER

WONEN IN ‘T ZUIDERPARK

Op een voormalig tennispark met aan alle zijden een natuurlijke omheining van bomen en water, bouwen we In ’t Zuiderpark. Hier, midden in het groen, komt je nieuwe huis te staan, dat straks is opgebouwd uit drie of vier woonlagen. Het totale plan In ’t Zuiderpark wordt opgebouwd uit twee gespiegelde carrés met ieder 42 woningen. Tussen beide carrés wordt een brede groenstrook aangelegd, die er ook voor zorgt dat overtollig regenwater kan worden opgevangen. Je hebt dus geen straat of doorgaande weg voor de deur, maar dicht bij huis een heerlijke speel- en ontmoetingsplek, waar je altijd overzicht hebt op je kinderen. Om de toegang tot het grootste park van Nederland voor alle bewoners gemakkelijk te maken, bouwen we aan de oostzijde een nieuwe voetgangers- en fietsbrug naar de Urkersingel.