16 OKTOBER START VERKOOP FASE 1

Na een lange voorbereiding is het bijna tijd voor de start verkoop van In ‘t Zuiderpark fase 1! Op woensdag 16 oktober a.s. vindt de start verkoop van de eerste fase plaats in LISA Kitchen Bar. Lisa is een nieuwe horecagelegenheid tegenover OV-knooppunt en winkelcentrum Zuidplein, vlabij bij de locatie van de toekomstige woningen! Je bent woensdag 16 oktober tussen 17.00 en 20.00 uur van harte welkom bij Lisa, gelegen aan het Annie M.G. Schmidtplein 4 in Rotterdam. Tijdens het start verkoop event kom je alles te weten over de 42 woningen in de eerste fase van In ’t Zuiderpark. Laat je verrassen door de groene en kindvriendelijke uitstraling, de omgeving en kwaliteit van de woningen. Het verkoopteam van In ’t Zuiderpark is aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. De verkoopbrochure en prijslijst kan je mee naar huis nemen.

Ben jij ook aanwezig bij dit verkoop event? Meld je dan nu aan!

 

AANMELDEN VERKOOPEVENT

 

INSCHRIJVEN VANAF 16 OKTOBER

Vanaf de start verkoop volgt er een inschrijftermijn tot en met woensdag 30 oktober a.s.17.00 uur. Middels een online inschrijfformulier kan je je dan inschrijven op de woning van je keuze. Dit inschrijfformulier komt vanaf de start verkoop op 16 oktober a.s. om circa 17.00 uur beschikbaar op de website. Na de inschrijftermijn volgt de toewijzing van de woningen uit fase 1.

AANMELDEN START VERKOOP

 

6 VERSCHILLENDE WONINGTYPES

De verkoop en bouw van de woningen wordt in twee fasen uitgevoerd. Er wordt gebouwd van Zuid (fase 1) naar Noord (Fase 2). De eerste fase bestaat uit 6 verschillende woningtypen. De woningen onderscheiden zich van elkaar de o.a. de ligging van de woning, het aantal woonlagen en de grootte van de woning. In combinatie met de natuurlijke openbare ruimtes vormt dit een mooi op elkaar aansluitend geheel met het Zuiderpark. De koopsommen starten vanaf ca. € 349.000,- v.o.n. (inclusief keuken met Siemens apparatuur, luxe sanitair en tegelwerk).

WONINGTYPES BEKIJKEN